ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επική ατάκα ηλικιωμένης για τα νέα λεωφορεία: «Το 2021 είναι μακριά – Αν ζούμε καλώς, διαφορετικά στο 1ο νεκροταφείο»

Επική ατάκα ηλικιωμένης για τα νέα λεωφορεία: «Το 2021 είναι μακριά – Αν ζούμε καλώς, διαφορετικά στο 1ο νεκροταφείο»

Μία ηλικιωμένη γυναίκα άφησε άφωνο τον δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού, που της έκανε μία ερώτηση για τα νέα λεωφορεία.

Ο συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λόγω της έλλειψης οδηγών και οχημάτων, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εστίες μετάδοσης του κορωνοϊού, όπως έχουν αναγνωρίσει ειδικοί και κυβέρνηση.

Η καθυστέρηση του Υπουργείου Μεταφορών στην λήψη μέτρων για την αποσυμφόρηση της κατάστασης είναι χαρακτηριστική, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα.

Προβλήματα που ουσιαστικά αναγνώρισε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό του διάγγελμα, προαναγγέλοντας 100 λεωφορεία που θα βγουν στους δρόμους σε δύο εβδομάδες και άλλα 400 μέχρι το τέλος του έτους.

Η κάμερα τηλεοπτικού σταθμού βρέθηκε σε ένα λεωφορείο και ρώτησε τους πολίτες για την κατάσταση αυτή, με μία ηλικιωμένη κυρία να δίνει την καλύτερη απάντηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ’21 είπαν; Αν ζούμε εντάξει, θα περιμένουμε. Διαφορετικά ας έρθουν να μας βρουν στο 1ο (σ.σ νεκροταφείο», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπορεί να της πει κάποιος πως έχει άδικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.