ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το «χάσανε»: Ένοικοι σε πολυκατοικία της Αθήνας βάλανε στις πόρτες πετσέτες… μην περάσει ο κορωνοϊός! (φωτό)

Το «χάσανε»: Ένοικοι σε πολυκατοικία της Αθήνας βάλανε στις πόρτες πετσέτες… μην περάσει ο κορωνοϊός! (φωτό)

Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί πως εν έτη 2020, οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στην Αθήνα, προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό, θα έβαζαν πετσέτες στις πόρτες, ώστε να μην «περάσει» το μικρόβιο από μια οικογένεια που βρίσκεται σε καραντίνα στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε αρχικά λίγο πυρετό και βήχα, όμως εκεί που ανησύχησαν ήταν όταν τα ίδια συμπτώματα παρουσίασε και το μωρό τους.

Στο νοσοκομείο που το πήγαν για εξετάσεις ενημερώθηκαν οτι έχει κολλήσει και εκείνο και επειδή μέχρι στιγμής τα συμπτώματα που έχουν δεν είναι βαριά, τους ζητήθηκε να μείνουν σε περιορισμό σπίτι τους.

Εκείνοι, ως όφειλαν, ειδοποίησαν άμεσα τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ο οποίος και έβαλε μία ανακοίνωση στην είσοδο ζητώντας σε όλους να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να μην χρησιμοποιούν πολύ το ασανσέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι όμως φαίνεται ότι φοβήθηκαν λίγο παραπάνω, φτάνοντας στο σημείο να βάλουν πετσέτες στις πόρτες για να μειώσουν τις πιθανότητες να κολλήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.