ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λαμία: Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του (βίντεο)

Λαμία: Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του (βίντεο)

Μέσα σε χαντάκι έπεσε με το τρακτέρ ένας αγρότης, στον περιφερειακό δρόμο μέσα στο Νέο Κρίκελλο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 78χρονος βρέθηκε καταπλακωμένος κάτω από το τρακτέρ από τον γιο του, που τον αναζητούσε καθώς άργησε να επιστρέψει στο σπίτι από τα κτήματα, που είχε πάει το πρωί.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και της ΠΥ Λαμίας οι οποίοι απεγκλώβισαν τον αγρότη, που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του ατυχήματος, αλλά και ο χρόνος εγκλωβισμού του αγρότη, μέχρι να τον εντοπίσει ο γιος του. Πάντως, διατηρούσε τις αισθήσεις του και είχε επικοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.