
H Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) να προχωρά σε νέα προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την προμήθεια 2.600.000 μασκών.
Σε ανακοίνωσή της, τονίζεται ότι οι μάσκες θα είναι με τις προδιαγραφές που δόθηκαν «από το υπουργείο Υγείας μέσω του υπουργείου Εσωτερικών».
Όπως επισημαίνεται, «οι νέοι προμηθευτές αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μεταποιήσουν αριθμό μασκών που είχαν αρχικά παραληφθεί με τις παλιές διαστάσεις, πάντα στην ίδια μοναδιαία τιμή».
«Με γρήγορες διαδικασίες και απόλυτη διαφάνεια, θα ανταποκριθούμε και πάλι στην ευθύνη που αναλάβαμε, χωρίς να επιβαρύνουμε τον Έλληνα φορολογούμενο με ούτε ένα επιπλέον ευρώ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Υπενθυμίζεται ότι οι μάσκες που παραδόθηκαν στους μαθητές όταν άνοιξαν τα σχολεία, για τα περισσότερα παιδιά, είχαν πολύ μεγάλες διαστάσεις.
H Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας είχε επισημάνει ότι το λάθος έγινε στη συρραφή και σε παρανόηση της διατύπωσης για τις διαστάσεις.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.