ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ξεκινούν την Κυριακή 1/11 – Πόσο θα διαρκέσουν;

Φθινοπωρινές εκπτώσεις: Ξεκινούν την Κυριακή 1/11 – Πόσο θα διαρκέσουν;

Την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, με την λειτουργία των καταστημάτων να είναι προεραιτική.

Επειδή ωστόσο η 1η Νοεμβρίου συμπίπτει με Κυριακή, έχει εξαγγελθεί πως όσα καταστήματα το επιθυμούν, μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά τη συγκεκριμένη ημέρα. Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που έχει προταθεί για τη μέρα αυτή, είναι από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Η ενδιάμεση περίοδος εκπτώσεων του φθινοπώρου που θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου, θα διαρκέσει μέχρι την 14η Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τους κανόνες που έχουν τεθεί, τα καταστήματα είναι υποχρεωμένα, πέραν της αναγραφής της παλαιάς, να αναγράφουν και τη νέας τιμή των προϊόντων και των υπηρεσιών με έκπτωση, ενώ επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.