ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγρίνιο: Καταγγελία φοιτητών για διακοπή του επιδόματος στέγασης λόγω κατάληψης

Αγρίνιο: Καταγγελία φοιτητών για διακοπή του επιδόματος στέγασης λόγω κατάληψης

Οι φοιτητές του τμήματος της σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος καταγγέλλουν ότι κόπηκε το στεγαστικό επίδομα, λόγω κατάληψης.

Προκειμένου να δοθεί το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ για φοιτητές, οι δικαιούχοι κάνουν αίτηση μετά το κάθε έτος φοίτησης. Για να τους χορηγηθεί το επίδομα, υπάρχουν οικονομικά κριτήρια τα οποία πιστοποιεί το Taxis, ενώ η νομοθεσία ορίζει ότι οι φοιτητές πρέπει να έχουν βεβαίωση του πανεπιστημίου πως έχουν περάσει τα μισά μαθήματα.

Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ακαδημαϊκό έτος χάθηκε, λόγω της κατάληψης που έκαναν οι φοιτητές της σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος. Έτσι, όταν έκαναν αίτηση για το στεγαστικό επίδομα, αν και πληρούσαν τα οικονομικά κριτήρια, αυτό «κόπηκε» επειδή δεν είχαν περάσει τα μισά μαθήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάληψη των φοιτητών γινόταν με αίτημα να μετονομαστεί το τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open. Το αίτημα τελικά έγινε αποδεκτό και πλέον πρόκειται για τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.