ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λάρισα: Εντυπωσιάζει η αυτοφωτιζόμενη πεζογέφυρα που τοποθετήθηκε στο Αλκαζάρ (φώτο)

Λάρισα: Εντυπωσιάζει η αυτοφωτιζόμενη πεζογέφυρα που τοποθετήθηκε στο Αλκαζάρ (φώτο)

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η νέα αυτοφωτιζόμενη πεζογέφυρα που δημιούργησαν στην Λάρισα, και πιο συγκεκριμένα στον Πηνειό και συνδέει την συνοικία των Αμπελοκήπων με το Αλκαζάρ και το Κηποθέατρο.

Επίσης, αποτελεί την κύρια πρόσβαση προς την κοίτη του Πηνειού κατά τη διάρκεια του ετήσιου Φεστιβάλ Πηνειού και όσων εκδηλώσεων γίνονται στην κοίτη.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, έχει γίνει επίστρωση του καταστρώματος με ένα νέο καινοτόμο υλικό (lumin αδρανή), το οποίο απορροφά την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στις ορατές, υπεριώδεις ή υπέρυθρες περιοχές κατά τη διάρκεια της ημέρας και εκπέμπει την συσσωρευμένη ενέργεια με τη μορφή φωτός μετά το σκοτάδι.

Ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται σε ημερήσια βάση. Το υλικό αυτό γνωρίζει μεγάλη διάδοση στο εξωτερικό, όπου χρησιμοποιείται για την δημιουργία αυτοφωτιζόμενων επιφανειών σε ποδηλατόδρομους, πεζοδρόμια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.