ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των σχολείων σε Κοζάνη και Καστοριά παρά το lockdown

Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των σχολείων σε Κοζάνη και Καστοριά παρά το lockdown

Κανονικά συνεχίζουν την λειτουργία τους τα σχολεία όλα τα σχολεία στις Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Καστοριάς, με τους μαθητές να ακολουθούν τα υποχρεωτικά μέτρα.

Αναμένεται νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία θα θεσπίζονται νέα, οριζόντια προληπτικά μέτρα, μεταξύ των οποίων και η υποχρεωτική χρήση μάσκας και στα διαλείμματα των σχολείων που ανήκουν σε περιφερειακές ενότητες της χώρας που έχουν ενταχθεί στο τρίτο (πορτοκαλί) και τέταρτο (κόκκινο) επίπεδο προληπτικών μέτρων και κανόνων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται για την ώρα και η Αττική. Το Υπουργείο Παιδείας έχει ζητήσει από την Επιτροπή των Επιστημόνων οδηγίες για αποστολή προς τις εκπαιδευτικές δομές σχετικά με τα «διαλείμματα από τη χρήση μάσκας» που μπορούν να τηρούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σημειώνεται ότι στη φυσική αγωγή (γυμναστική) εξακολουθεί και δεν προβλέπεται η χρήση μάσκας σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σχολικές μονάδες που παραμένουν κλειστές για προληπτικούς λόγους είναι το 0,25% των σχολικών μονάδων της χώρας, και τα τμήματα το 0,47% των τμημάτων της χώρας. Εξακολουθούν τα κρούσματα να προέρχονται ως επί το πλείστον από έξω από το σχολείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.