ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Αρκουμανέας: «Πάνω από το 5% τα θετικά τεστ στη Θεσσαλονίκη»

Π.Αρκουμανέας: «Πάνω από το 5% τα θετικά τεστ στη Θεσσαλονίκη»

Πάνω από το 5% κινείται αυτήν τη στιγμή το ποσοστό των θετικών στον κορωνοϊό τεστ που γίνονται από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περισσότερα από 1.500 τεστ και η διαδικασία για σήμερα θα ολοκληρωθεί στις 20:00.

Την ίδια στιγμή, τα τρία εξεταστήρια στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους και το επόμενο διάστημα με πιο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, ώστε να κάνουν περισσότεροι πολίτες το τεστ με ραντεβού μέσω των νοσοκομείων.

Τα παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Παράλληλα, ο κ. Αρκουμανέας κάλεσε όλους όσοι θέλουν να εξεταστούν, να κάνουν το τεστ, ώστε να έχουν οι ειδικοί μία καλύτερη επιδημιολογική εικόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ υποστήριξε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε νέα αύξηση των κρουσμάτων το επόμενο διάστημα, σημειώνοντας ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες. Από την πλευρά του ο κ Τζιτζικώστας ζήτησε ένα έκτακτο σχέδιο δράσεων, ώστε να ενισχυθεί η οικονομία της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και άλλων περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας, ζητώντας αυτό να γίνει άμεσα, μια και οι επιπτώσεις από το lockdown θα είναι ανυπολόγιστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.