ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέχρι που θα φθάσουν; Μαθητής σέρνεται αναίσθητος έξω από κατάστημα γιατί δεν φορούσε μάσκα

Μέχρι που θα φθάσουν; Μαθητής σέρνεται αναίσθητος έξω από κατάστημα γιατί δεν φορούσε μάσκα

Μέχρι που μπορεί να φτάσουν; Αυτό το ερώτημα που προκύπτει από το σοκαριστικό βίντεο από τη Μελβούρνη στην Αυστραλία. Ένας μαθητής σέρνεται αναίσθητος έξω από μια pub επειδή απλώς δεν φορούσε μάσκα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ το βίντεο δείχνει ένα υπεύθυνο της ασφάλειας μιας pub αφού πρώτα κάνει λαβή σε ένα μαθητή στη συνέχεια τον σέρνει έξω από το κατάστημα αναίσθητο.

Ο μαθητής φαίνεται να μη φορά μάσκα με το προσωπικό ασφαλείας να του ζητά να αποχωρήσει. Ο μαθητής τότε φεύγει αλλά βίντεο τον καταγράφει να επιστρέφει πίσω από το κατάστημα για να συναντήσει κάποιους φίλους του που ήταν εκεί.

Τότε επεμβαίνει η ασφάλεια και τον πετά αναίσθητο έξω.

https://twitter.com/YellowCube7/status/1331572386005540865

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η διεύθυνση του καταστήματος αρνείται ότι το συμβάν είχε κάποια σχέση με το αν ο άτυχος ανήλικος φορούσε μάσκα ή όχι, αλλά με το γεγονός ότι απλά ήταν ενοχλητικός και όταν τον απομάκρυναν την πρώτη φορά αυτός επέστρεψε πίσω.

Το συμβάν έγινε στις αρχές του μηνός.

https://twitter.com/Giordano218/status/1331582715498549249

Η Αυστραλία είναι γνωστή για τις ακραίες αντιδράσεις τόσο των αρχών ασφαλείας όσο και άλλων φορέων σε σχέση με τις απαγορεύσεις για τον κορωνοϊό.

Μόλις εχθές η αεροπορική εταιρεία Qantas ανακοίνωσε ότι όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο δεν θα μπορεί να πετά με τις πτήσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.