ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακρωτηριασμός 22χρονης από μηχανή του κιμά στην Κρήτη

Ακρωτηριασμός 22χρονης από μηχανή του κιμά στην Κρήτη

Δύσκολες ώρες ζει 22χρονη η οποία ακρωτηριάστηκε στο χέρι της από την παλάμη όταν το άκρο της εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά που χειριζόταν.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κρεοπωλείο στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου όπου εργαζόταν η νεαρή κοπέλα, την Τετάρτη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου το βράδυ της Τετάρτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου, Κώστα Τερζάκη, η νεαρή γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretalive

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.