ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποιος διαδίδει τον κορωνοϊό; – Οι πολίτες ή το κράτος; – Απίστευτες καταγγελίες για αλαλούμ στην ΕΛ.ΑΣ.

Ποιος διαδίδει τον κορωνοϊό; – Οι πολίτες ή το κράτος; – Απίστευτες καταγγελίες για αλαλούμ στην ΕΛ.ΑΣ.

Βάζουν αστυνομικούς θετικούς στον κορωνοϊό σε υπηρεσία γιατί δεν βγαίνει το πρόγραμμα και κατά τα άλλα μιλούν για “ατομική ευθύνη”.

Απίστευτη καταγγελία από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη Γερακαράκο, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή κατήγγειλε: «Είχαμε καταγγελίες ότι έβρισκαν θετικούς αστυνομικούς και τους έβαζαν υπηρεσία, για να βγει η υπηρεσία».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «αστυνομικοί πληρώνουν τεστ από την τσέπη τους. Η υπηρεσία κάνει δειγματοληπτικά τεστ, όχι για όλους. Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που είχε θετικό κρούσμα στο σπίτι του πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του».

Ο κ. Γερακαράκος ανέφερε ακόμα ότι γίνεται μόνο δειγματοληπτικός έλεγχος για κορονοϊό ενώ θα έπρεπε σε εκείνους τους αστυνομικούς που είναι καθημερινά στο δρόμο να γίνεται καθημερινός έλεγχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ακόμη ένας αστυνομικός πέθανε από κορωνοϊό. Ο τρίτος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.