Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Ε.Ακρίτα: «Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια δεν δημοσιεύτηκε κείμενό μου – Αφορούσε το σπίτι Τσίπρα»

Ε.Ακρίτα: «Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια δεν δημοσιεύτηκε κείμενό μου – Αφορούσε το σπίτι Τσίπρα»

Με ανάρτησή της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι λογοκρίθηκε κείμενό της στην εφημερίδα «Τα Νέα», που αφορούσε την υπόθεση με το εξοχικού του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.

Τη μη δημοσίευση κειμένου της στη στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα «Τα Νέα» καταγγέλλει η Έλενα Ακρίτα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος, η διεύθυνση της εφημερίδας λογόκρινε το κείμενό της και για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, δεν δημοσιεύτηκε στη στήλη της στο σημερινό φύλλο.

Το κείμενο αφορούσε την υπόθεση του εξοχικού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.

Αφού δημοσίευσε ολόκληρο το άρθρο της η Ε. Ακρίτα, έκλεισε την ανάρτησή της με ένα σχόλιο του γνωστού ποινικολόγου και συνηγόρου πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Θανάση Καμπαγιάννη.

«Όταν πεθαίνουν 100 άτομα τη μέρα και το μόνο πράγμα που απασχολεί ολόκληρη κυβέρνηση είναι αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρος αστικού κόμματος και πρώην πρωθυπουργός μπορεί να νοικιάζει εξοχικό με 500 ευρώ το μήνα, καταλαβαίνεις ότι την Πρωτοχρονιά, εν μέσω πανδημίας και τις ελλείψεις του συστήματος Υγείας, πιθανότερο είναι να συναντήσεις τον Άγιο Πέτρο παρά τον Άγιο Βασίλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.