Τραγωδία στο Λουτράκι: 36χρονος επιχειρηματίας οργάνωσε την κηδεία του, μοίρασε την περιουσία του και μετά αυτοκτόνησε!

Τραγωδία στο Λουτράκι: 36χρονος επιχειρηματίας οργάνωσε την κηδεία του, μοίρασε την περιουσία του και μετά αυτοκτόνησε!

Γνωστός επιχειρηματίας του Λουτρακίου έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 36χρονος έφυγε χθες βράδυ από το σπίτι του, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την… αυτοκτονία του στην οικογένειά του, όμως οι δικοί του δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν.

Εξαφανίστηκε με την μοτοσικλέτα του προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αμέσως άρχισε να τον αναζητά η Αστυνομία, αφού ειδοποιήθηκε από την οικογένεια.

Τελικά, βρέθηκε από τους αστυνομικούς, νεκρός, περίπου στις 7 το πρωί σήμερα, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Ο 36χρονος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο, αφήνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιόχειρο σημείωμα, με οδηγίες για την κηδεία του, που αφήνει την περιουσία του κ.ά.

Η ώρα θανάτου του, εικάζεται γύρω στη 1 με 2 τα ξημερώματα. Ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών…

Ποιος ήταν ο άτυχος άνδρας

O επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της του ιταλικού restaurant AMI, πατέρας δυο παιδιών.

Ήταν ένα από τα πιο αξιοσέβαστα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, συμπαθής σε όλους, ακόμη περισσότερο στους πελάτες της AMI που επί δεκαετίες αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους καλοφαγάδες όχι μόνο της Κορινθίας αλλά και της Αθήνας που τα καλοκαίρια συνδύαζαν το μπάνιο τους με μια επίσκεψη στο εν λόγω ιταλικό εστιατόριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ούτε κατά την περίοδο του lockdown, καθώς η επιχείρηση λειτουργούσε με υπηρεσίες ντελίβερι. Επιπλέον το γεγονός ότι είχε μια ευτυχισμένη οικογένεια, όντας πατέρας δυο παιδιών, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.