Στήριξη Πολυδύναμου Κέντρου Πρόνοιας από την ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς

Στήριξη Πολυδύναμου Κέντρου Πρόνοιας από την ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς

Το πρωινό της Πέμπτης 31η Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της ετήσιας φιλανθρωπικής δράσης του του Τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς και κατόπιν μίας πολύ θερμής υποδοχής, η κ. Ευλαμπία Ντόντη Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, αλληλεγγύης και δημόσιας υγείας του Δήμου Καλαμαριάς, δέχθηκε από τον κ. Τοm R. Maguire, Αντιπρόεδρο του Τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» τον κ. Αμασόγλου Κωνσταντίνο Γραμματέα, τον κ. Κράντα Κωνσταντίνο Υποδιευθυντή Γραμματείας και τον κ. Ελευθέριο Φουντόπουλο Διευθυντή Φιλανθρωπίας, εικοσιπέντε «ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ» με βιβλία, φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια στο Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας του Δήμου.

Μαζί τους και η κ. Ευθυμιάδου που από την πλευρά του Δήμου Καλαμαριάς με την ουσιαστική της βοήθεια συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου μας.

Η κ. Αντιδήμαρχος ξενάγησε τη αντιπροσωπεία του τμήματος μας και αντάλλαξε ευχές με τους υπαλλήλους του ΠΚΠ στα ιατρεία, το φαρμακείο το παντοπωλείο και το μαγειρείο, από το οποίο σιτίζονται καθημερινά περίπου 150 άπορες οικογένειες.

Ο κ. Ανδρέας Ζαπουνίδης, Πρόεδρος του Τμήματος ΑΗΕΡΑ HJ41 Καλαμαριάς «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος» στο πρωτοχρονιάτικο του μήνυμα τόνισε τα εξής:

«Η ΑΗΕΡΑ συμπληρώνει έναν αιώνα προσφοράς στον Ελληνισμό, πάντα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, και πάντα υπηρετώντας τους συνανθρώπους μας με αληθινή αγάπη Χριστού.

Σε αυτά τα εκατό χρόνια ζωής και σοφίας, όταν θέλουμε να αγγίξουμε το παρελθόν μας, αγγίζουμε την τεράστια ελληνική ιστορία μέσα από τους ιερούς βράχους και τα αγάλματα μας, όταν θέλουμε να αγγίξουμε το παρόν, αγγίζουμε τα κύματα της θάλασσας και τα λουλούδια των σπιτιών και των βουνών μας, όταν θέλουμε να αγγίξουμε το μέλλον όμως, αγγίζουμε το χέρι και τις ζεστές καρδιές των συνανθρώπων μας και πιστέψτε με κάθε άγγιγμα αξίζει όσο χίλια χαρούμενα παιδικά χαμόγελα.

Περνάμε πρωτόγνωρες, πολεμικές καταστάσεις, αλλά θα κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι, δεν θα φοβηθούμε ούτε τη βροχή ούτε το σκοτάδι. Το 2020 μας πόνεσε και μας προκάλεσε πολύ όλους, προκάλεσε τις κοινωνικές, τις υγειονομικές τις οικονομικές τις στρατιωτικές αλλά και τις γεωπολιτικές αντοχές μας, στέρησε από δίπλα μας αγαπημένα μας πρόσωπα. Μέσα από την κρίση όμως έλαμψαν λαμπρά παραδείγματα εθελοντισμού και φιλανθρωπίας, ηγετικές μορφές και ηρωικές καθημερινές προσωπικότητες και συλλογικότητες, γιατί έτσι είναι οι άνθρωποι, έτσι είναι οι Έλληνες όταν είναι ενωμένοι έχουν αποδείξει ότι λυγίζουν αλλά δεν σπάνε.

Ευχαριστούμε τα μέλη μας και τους εθελοντές αλλά και όσους βοήθησαν και εφέτος τα Χριστούγεννα να εκπληρώσουμε το χρέος μας και δεχθείτε τις πράξεις μας και αυτά τα Χριστούγεννα ως ένα μικρό «ενοίκιο» για την παραμονή μας στον παράδεισο γη στην ευλογημένη προσφυγομάνα Καλαμαριά. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Δαρδαμενέλλη ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κ. Ντόντη και το επιτελείο τους για τη συνεργασία μας αλλά και το αξιέπαινο και συγκινητικό τους έργο.

Καλώ, όσους αγαπάνε τον Ελληνισμό και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας, να συνταχθούν μαζί μας στην Καλαμαριά και αλλού στην Ελλάδα την Ευρώπη την Αυστραλία τον Καναδά και τις ΗΠ όπου υπάρχει ΑΗΕΡΑ. Είμαστε εδώ και λύσεις υπάρχουν για κάθε κρίση όσο βάζουμε πρώτα τον τόπο μας και τους συνανθρώπους, να κάνουμε το καθήκον μας και θα βοηθήσει και Ο Θεός.

Καλή Χρονιά με αισιοδοξία και ελπίδα με πίστη και δύναμη σε όλες και όλους».

Για πληροφορίες καλέστε: 6906608451, 6942622969, 6981900345

facebοok/youtube ΑΗΕΡΑ HJ41 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.