ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μπαϊράκι» από τη Σητεία: Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα

«Μπαϊράκι» από τη Σητεία: Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Σητεία, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, παρά την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για επαναλειτουργία των δημοτικών, των βρεφονηπιακών σταθμών και των ειδικών σχολείων.

Στον Δήμο Σητείας δεν θα ανοίξουν τα σχολεία λόγω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε εκτάκτως για τα σχολεία της Σητείας και αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας τους, προκειμένου να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από ώρα σε ώρα αναμένονται οι εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας για το άνοιγμα των σχολείων.

Τηλεκπαίδευση για τους μαθητές

Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά, σύμφωνα με το cretapost.gr.

«Η κατάσταση αν δεν προσέξουμε θα είναι πολύ δύσκολη», είπε κατά την διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Σητείας. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρεθεί ξενοδοχείο προκειμένου να φιλοξενηθούν κρούσματα κορωνοϊού, μετά από επιθυμία των δημοτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμαρχος έκανε έκκληση στους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα τους γιατρούς τους ή τον ΕΟΔΥ σε περίπτωση που τυχόν παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.