Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον ΄πόλεμο...

Τα έχασε η δημοσιογράφος στον «αέρα»: «Πώς βρήκαν τα στοιχεία μου» (βίντεο)

Τα έχασε η δημοσιογράφος στον «αέρα»: «Πώς βρήκαν τα στοιχεία μου» (βίντεο)

Δημοσιογράφος τηλεοπτικού σταθμού δέχτηκε στο κινητό της μήνυμα από κάτι που φέρεται να είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας κα μάλιστα έδειχνε να γνωρίζει κάποια πράγματα.

Το μήνυμα, το οποίο στάλθηκε στο προσωπικό (!!!) E-Mail της δημοσιογράφου έλεγε πως επιλέχθηκε για να κάνει το εμβόλιο και μπορεί να δηλώσει την ημερομηνία που επιθυμεί.

Μάλιστα, το μήνυμα έγραφε πως έχουν δει το ιατρικό της ιστορικό και, σύμφωνα με αυτούς είχε αντιμετωπίσει περιπέτειες στο παρελθόν, κάτι που δεν επιβεβαίωσε η ίδια.

Στο στούντιο αναρωτήθηκαν αν το μήνυμα είναι απάτη ή όχι, καθώς έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα.

Η δημοσιογράφος σκέφτηκε «φωναχτά»: «Πώς βρήκαν τα στοιχεία μού;», με τον συνάδελφό της να της απαντά με… χιούμορ: «Όπως μας ψεκάζουν, έτσι μας παρακολουθούν».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.