ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτο: Νηπιαγωγός στη Χαλκίδα άφησε τετράχρονο στο κρύο για τιμωρία! (βίντεο)

Απίστευτο: Νηπιαγωγός στη Χαλκίδα άφησε τετράχρονο στο κρύο για τιμωρία! (βίντεο)

Ενορκη διοικητική εξέταση ζήτησε η Νίκη Κεραμέως για το περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας όπου δασκάλα άφησε τετράχρονο κορίτσι στο κρύο για παραδειγματισμό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η δασκάλα σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας τιμώρησε τετράχρονο κορίτσι βγάζοντάς το εκτός αίθουσας και αφήνοντάς το στο κρύο μέχρι να ζητήσει συγγνώμη.

Σημειώνεται ότι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, το παιδάκι κλαίει αλλά η νηπιαγωγός αρνείται να το βάλει ξανά στην τάξη παρά το γεγονός ότι στην περιοχή επικρατούσαν συνθήκες ψύχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας», σημειώνει η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.