Οι ημερομηνίες που «έχουν πέσει στο τραπέζι» για το άνοιγμα λιανεμπορίου και εστίασης

Οι ημερομηνίες που «έχουν πέσει στο τραπέζι» για το άνοιγμα λιανεμπορίου και εστίασης

Στα μέσα Μαρτίου «βλέπουν»(;) στην κυβέρνηση το άνοιγμα της αγοράς, αν και οι επόμενες μέρες θεωρούνται ιδιαίτερα καθοριστικές για το τι μέλλει γενέσθαι με το lockdown(και πάλι καθοριστικές -Στην κυβέρνηση ίσως έχουν ξεχάσει άλλες φράσεις). Όλα θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά δεδομένα και σε τι κατάσταση θα βρίσκονται τα νοσοκομεία όπως και πάλι λένε οι κυβερνητικοί παράγοντες.

Στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με το MEGA, είναι η αρχή να γίνει με το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 16 Μαρτίου. Αυτές είναι τουλάχιστον οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το κυβερνητικό επιτελείο μετά την παράταση του lockdown στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά οι ειδικοί προσανατολίζονται στην επιλογή να δοθεί προτεραιότητα στο λιανικό εμπόριο έναντι των σχολείων, που θα ακολουθήσουν όταν τα κρούσματα μειωθούν ακόμη περισσότερο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εστίαση πάλι θα ανεβάσει ρολά στις 15 Απριλίου.

Με άρθρο του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει το δικό του θετικό, όπως σημειώνει, απολογισμό στον ένα χρόνο από την εκδήλωση του πρώτου κρούσματος της πανδημίας. Όπως σημειώνει ο οικονομικός και κοινωνικός ιστός της χώρας έμεινε όρθιος για να προσθέσει ότι απομένουν λίγα βήματα πριν το οριστικό άνοιγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται, στον ορίζοντα είναι πλέον ορατή η νίκη. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας μέχρι ο θώρακας του εμβολίου να καλύψει ολόκληρη τη χώρα. Γιατί τότε ο στόχος θα έχει επιτευχθεί: Ο πρώτος χρόνος του κορονοϊού στην Ελλάδα θα περάσει στην Ιστορία ως ο μόνος χρόνος της πανδημίας» αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.