ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Eξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέες μαρτυρίες στο φως – «Ήρθε στο κατάστημα και ζητούσε πληροφορίες»

Eξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέες μαρτυρίες στο φως – «Ήρθε στο κατάστημα και ζητούσε πληροφορίες»

Δύο νέες μαρτυρίες ρίχνουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί.

Υπεύθυνος καταστήματος κινητής τηλεφωνίας δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι μίλησε με την κοπέλα λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Ο μάρτυρας είπε ότι η 19χρονη εθεάθη εκείνο το μεσημέρι στην περιοχή να ζητά πληροφορίες για το πώς θα φτάσει στον προορισμό της, το κατάστημα παιχνιδιών δηλαδή, στο οποίο είχε κλείσει συνέντευξη για δουλειά.

«Μία κοπέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια περιγραφή ρούχων ήρθε στο μαγαζί μας και ρώτησε πως θα πάει στo Jumbo. Είδα στο Facebook την εξαφάνιση και την αναγνώρισα»

Όταν ήρθε η αστυνομία, το υλικό από τις κάμερες είχε σβηστεί. Της εξήγησα πώς θα φτάσει στον προορισμό της και επειδή ήταν κάπως μακριά, δυσανασχέτησε και έφυγε», ανέφερε ο μάρτυρας.

Ο ίδιος δεν την είδε να επιβιβάζεται σε κάποιο αυτοκίνητο, αλλά να συνεχίζει πεζή.

Μία δεύτερη μαρτυρία, αυτή τη φορά από γνωστή της αγνοούμενης κοπέλας, δείχνει την πορεία της λίγο πριν την εξαφάνισή της.

Γνωστή και συμμαθήτρια της 19χρονης από το Κορωπί μίλησε στην εκπομπή και ανέφερε πως την είδε να επιβιβάζεται στο συγκεκριμένο λεωφορείο.

«Εκείνη την ημέρα ήμουν στην κουζίνα και η στάση «Χρήστου Ντούνη», είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Από εκεί περνάει μεταξύ άλλων και το 308.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι όπως άνοιξα την κουρτίνα έτυχε και είδα την κοπέλα από κάτω. Ήταν και άλλοι στη στάση. Ήταν όρθια, φορούσε τα ακουστικά και πήγαινε πάνω – κάτω. Μετά επιβιβάστηκε στο λεωφορείο και έφυγε», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.