ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού – Ευόσμου: Ζητά από την κυβέρνηση ανάκληση της απόφασης για το λιανεμπόριο

Δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού – Ευόσμου: Ζητά από την κυβέρνηση ανάκληση της απόφασης για το λιανεμπόριο

Το δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού – Ευόσμου κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης, ζητά από την κυβέρνηση να ανακαλέσει την απόφαση αναστολής λειτουργίας του λιανεμπορίου.

Σο ψήφισμα του Δ.Σ., αναφέρεται -μεταξύ άλλων- πως «οι καταστηματάρχες στηριζόμενοι στις εξαγγελίες των αρμοδίων, το προηγούμενο διάστημα, επένδυσαν το υστέρημά τους, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για το άνοιγμα των επιχειρήσεων τους, με επαναπροσλήψεις προσωπικού και προμήθεια εμπορευμάτων».

Στη συνέχεια του ψηφίσματος, o Δήμος αναφέρει ότι «στηρίζει αμέριστα» τους εμπόρους και πως «το άνοιγμα του λιανεμπορίου μετά το πολύμηνο lockdown, δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία όταν και εφόσον πληρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα και απόδειξη είναι ότι με κλειστά τα καταστήματα γινόμαστε μάρτυρες κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, καλούν την κυβέρνηση «να επανεξετάσει και να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία δημιουργεί ακόμη περισσότερη ασφυξία στην ήδη ασφυκτικά πιεσμένη αγορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.