ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Οι Αθηναίοι «ξεχύθηκαν» σε Ερμού και Μοναστηράκι παρά τα κλειστά μαγαζιά (βίντεο-φωτο)

Οι Αθηναίοι «ξεχύθηκαν» σε Ερμού και Μοναστηράκι παρά τα κλειστά μαγαζιά (βίντεο-φωτο)

Την τιμητική του έχει άλλη μία μέρα το κέντρο της Αθήνας, όπου πολλοί κάτοικοι της πρωτεύουσας έσπευσαν να κάνουν τη βόλτα τους και να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο καιρό, παρά την αφρικανική σκόνη.

Στην Ερμού, το Μοναστηράκι και την Πλάκα, πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας κάνει τον περίπατό του. Στην πλειονότητά τους οι πολίτες φορούν τις απαραίτητες μάσκες.

Τα μαγαζιά είναι κλειστά σήμερα, όμως πολλοί είναι αυτοί που σταματούν για να κοιτάξουν τις βιτρίνες των καταστημάτων στους εμπορικούς δρόμους.

Από αύριο Δευτέρα οι υπάλληλοι στο λιανεμπόριο, όπως και οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων και ποτών θα πρέπει να κάνουν self test.

Όπως προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση τα self tests είναι υποχρεωτικά για τους εργαζομένους αυτούς προκειμένου να παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία, ενώ προβλέπονται αυστηρά πρόστιμα για τους εργοδότες που δεν θα τηρήσουν τους κανόνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.