ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λ.Λαζάρου για άνοιγμα εστίασης χωρίς μουσική & απαγόρευση κυκλοφορίας: «Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε»

Λ.Λαζάρου για άνοιγμα εστίασης χωρίς μουσική & απαγόρευση κυκλοφορίας: «Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε»

Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για τους λόγους που δεν θα ανοίξει αύριο το κατάστημα του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξει η εστίαση.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εξήγησε πως η πολύ δύσκολη τροφοδοσία του εστιατορίου εν μέσω αργιών από τη μία και τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο, όπου βρίσκεται το κατάστημά του, από την άλλη, είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν ανοίγει αύριο.

«Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε»

Ερωτηθείς για την απαγόρευση μουσικής στα εστιατόρια, σχολίασε τις δηλώσεις των ειδικών περί αποφυγής των δυνατών συζητήσεων, διερωτώμενος το εξής: «Έχετε ακούσει να φωνάζουν μέσα σε εστιατόρια. Σπρώχνουμε τους νέους και πάλι στις πλατείες, τσουβαλιάζοντας τα εστιατόρια, τα καφέ και τα καφέ μπαρ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε και στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ, θεωρώντας πως είναι αδύνατο ένας πελάτης εστιατορίου της παραλιακής να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να παραβιάσει τα χρονικά όρια. «Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.