ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Αναστάτωση στα ΚΤΕΛ Κηφισού – Φίδι τρύπωσε σε αυτοκίνητο (βίντεο)

Αναστάτωση στα ΚΤΕΛ Κηφισού – Φίδι τρύπωσε σε αυτοκίνητο (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στα ΚΤΕΛ Κηφισού, όταν ένας άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία, ότι ένα φίδι είχε κολλήσει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Άμεσα ειδοποίησαν τον ανθυπαστυνόμο προϊστάμενο τους, κύριο Ριζοπουλο, ο οποίος είναι βραβευμένος φιλόζωος.

Περισυνέλεξαν το φίδι το οποίο παρέδωσαν στην ΑΝΙΜΑ.

Όπως προέκυψε, ο πολίτης με την σύντροφο του και την αδερφή της, είχαν πάει στην Αρτέμιδα Αττικής για καφέ και εν συνεχεία, στα ΚΤΕΛ Κηφισού, προκειμένου να αναχωρήσει για την επαρχεία η αδελφή της κοπέλας. Όμως εκεί διαπίστωσαν, ότι υπήρχε ένα φίδι το οποίο εξείχε από τον προφυλακτήρα και κυριολεκτικά κρεμόταν το μισό, απ έξω. Προφανώς το ερπετό είχε βρει την ευκαιρία να τρυπώσει στο όχημα, όταν οι επιβάτες του έπιναν το καφέ τους.

Όταν προσπάθησαν οι Πυροσβέστες να το βγάλουν, αυτό κρύφτηκε στο εσωτερικό του μοτέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.