ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βόλος: Αίσιο τέλος για την περιπέτεια 44χρονης εγκύου – Γέννησε μετά από 4 μήνες στην ΜΕΘ

Βόλος: Αίσιο τέλος για την περιπέτεια 44χρονης εγκύου – Γέννησε μετά από 4 μήνες στην ΜΕΘ

Ένα θρίλερ έζησε μία 44χρονη έγκυος στον Βόλο, καθώς παρέμεινε για 4 μήνες στην ΜΕΘ, αφού είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία στον 5ο μήνα της κύησής της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο και οι συγγενείς της ενημερώθηκαν πως ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, τόσο η ίδια όσο και τα δύο έμβρυα που κυοφορούσε, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο.

Λόγω έλλειψης κλίνης ΜΕΘ στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου και εισήχθη στην εντατική με τους γιατρούς να δίνουν μάχη ώστε να κρατήσουν στη ζωή την 44χρονη και τα παιδιά.

Μπήκε σε καταστολή

Η γυναίκα μπήκε σε καταστολή και στις αρχές Φεβρουαρίου μεταφέρθηκε στο ΙΑΣΩ, όπου συνεχίστηκε η νοσηλεία της.

Μπήκε στο νοσοκομείο κατά την 21η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και ευτυχώς παρουσίασε σταδιακή βελτίωση.

Μετά από 22 μέρες στη ΜΕΘ στην Αθήνα, η γυναίκα αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη.

Στις 10 Μαΐου -και ενώ βρισκόταν στην 35η εβδομάδα κύησης- υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.