Αρχές Ιουνίου η μουσική στην εστίαση – Όλο το χρονοδιάγραμμα

Αρχές Ιουνίου η μουσική στην εστίαση – Όλο το χρονοδιάγραμμα

Στα επόμενα βήματα για τη χαλάρωση των μέτρων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση τόσους μήνες προχωράνε οι «ειδικοί».

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό, και εφόσον δεν κλείσουν ξανά μέσα τους πολίτες, την προσεχή Παρασκευή, 21 Μαΐου, ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό τα θερινά σινεμά με πληρότητα 75%.

Τη σκυτάλη θα πάρουν στις 28 Μαΐου οι ζωντανές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις σε ανοιχτούς χώρους, ενώ στην εκπνοή του μήνα αναμένεται να ανοίξουν τα γυμναστήρια.

Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα Μαΐου:

21 Μαΐου: Επαναλειτουργία θερινών σινεμά (75% πληρότητα)

28 Μαΐου: Επαναλειτουργία θεαμάτων / συναυλιών σε υπαίθριο χώρο (50% πληρότητα)

31 Μαΐου: Επαναλειτουργία γυμναστηρίων για όλους (επαναξιολόγηση)

Ιούνιος:

Μουσική στην εστίαση

Μπαρ

Δεξιώσεις γάμων βαπτίσεων (100 άτομα)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εσωτερικοί χώροι εστίασης (τέλος του μήνα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.