Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του Πακιστανού «Σάτυρου με το τζόκεϊ»

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του Πακιστανού «Σάτυρου με το τζόκεϊ»

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από απόφαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, το όνομα και τις φωτογραφίες του Πακιστανού, ο οποίος φέρεται να επετίθετο σεξουαλικά εναντίον ανήλικων ως επί το πλέιστον γυναικών στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ο δράστης, που είχε γίνει γνωστός και με το προσωνύμιο «ο σάτυρος με το τζόκεϊ» ονομάζεται IMRAN KHAN, είναι 34 ετών, έχει γεννήθεί στο Πακιστάν και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Συνελήφθη στις 11 Μαΐου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι τον εντόπισαν από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει μία νεαρή κοπέλα στη Βούλα, παρ’ ολίγον θύμα του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, «κατά τις βραδινές ώρες της 27-4-2021, κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις (3) γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντοπίσθηκε δύο εβδομάδες μετά σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.