«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Σε χαράδρα εντοπίστηκαν μητέρα και κόρη που αγνοούνταν για δύο ημέρες στην Πιερία

Σε χαράδρα εντοπίστηκαν μητέρα και κόρη που αγνοούνταν για δύο ημέρες στην Πιερία

Σε χαράδρα στο 23ο χλμ Κατερίνης – Ελασσόνας εντοπίστηκαν ζωντανές δύο γυναίκες με την πυροσβεστική να πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr από την Πυροσβεστική, πρόκειται για μία μητέρα με την κόρη της οι οποίες αγνοούνταν περίπου δύο 24ωρα και εντοπίστηκαν στη χαράδρα κοντά σε όχημα, που πιθανόν να επέβαιναν.

Στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής και 18 άτομα προσωπικό αλλά και ορειβατική ομάδα της ΕΜΑΚ.

Οι δύο γυναίκες, 51 ετών η μητέρα και 36 η κόρη, έχουν τις αισθήσεις τους και σύμφωνα με πληροφορίες φέρουν εμφανή σημάδια εκδορών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.