ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρωσία: Απίστευτη σκηνή – Τσακώθηκαν στο μπαλκόνι και βρέθηκαν στο κενό

Ρωσία: Απίστευτη σκηνή –  Τσακώθηκαν στο μπαλκόνι και βρέθηκαν στο κενό

Οδυνηρή κατάληξη είχε ο καβγάς ενός ζευγαριού στο μπαλκόνι του σπιτιού του, καθώς τα κάγκελα υποχώρησαν και βρέθηκαν στο πεζοδρόμιο.

Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνονται οι Olga Volkova και Yevgeny Karlagin, 35 ετών και οι δύο, να τσακώνονται στο πάτωμα του μπαλκονιού του σπιτιού τους στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία.

Στις εικόνες που κατέγραψε κάποιος περαστικός, το ζευγάρι φαίνεται να πέφτει στα κάγκελα, τα οποία υποχωρούν, και οι δύο τους καταλήγουν στο πεζοδρόμιο κάτω από το μπαλκόνι τους.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, τα οποία ωστόσο δεν θεωρείται ότι είναι απειλητικά για τη ζωή τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το ζευγάρι, που έχει έναν μικρό γιο, τσακωνόταν στο μπαλκόνι το προηγούμενο Σάββατο.

Το γραφείο του εισαγγελέα της Αγίας Πετρούπολης ερευνά αν στο μπαλκόνι έπρεπε να είχαν γίνει εργασίες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε δίωξη.

Ο αυτόπτης μάρτυρας Denis δήλωσε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda: «Περπατούσα με τον συνάδελφό μου και κατέγραφα σε βίντεο τον ιστορικό δρόμο. Πρόσεξα τον καβγά και άρχισα να καταγράφω αυτό που συνέβαινε.

Κάποιος με γνώσεις ιατρικής ήταν εκεί κοντά, έλεγξε τους σφυγμούς τους και είπε ότι και οι δύο είχαν επιβιώσει. Καλέσαμε ασθενοφόρο».

Ο άντρας στο βίντεο φαίνεται να είναι ντυμένος, ενώ η γυναίκα έπεσε στο έδαφος φορώντας τα εσώρουχά της και έχοντας ένα κάλυμμα τυλιγμένο γύρω της.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως και οι δύο είχαν κάποια σπασμένα άκρα, αλλά οι ζωές τους δεν είναι σε κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.