
Ακόμη ένα κορωνοπάρτι διοργανώθηκε χθες το βράδυ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Εκατοντάδες νέοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε στο πάρτι είναι το βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Instagram. Οι νεαροί διασκεδάσουν χωρίς μάσκες και δίχως να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προκαταρκτικές έρευνες κατόπιν εισαγγελικής εντολής για να εντοπιστεί ο διοργανωτής των κορωνοπάρτι του ΑΠΘ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.