ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν θα λειτουργήσουν σχολεία στη Στερεά Ελλάδα λόγω του καύσωνα

Δεν θα λειτουργήσουν σχολεία στη Στερεά Ελλάδα λόγω του καύσωνα

Οι αρκετά υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν από την Τετάρτη 23 Ιουνίου σε πολλές περιοχές της Βοιωτίας οδήγησαν τους Δήμους στην απόφαση να κλείσουν αρκετά σχολεία.

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι λόγω του επικείμενου καύσωνα, τα σχολεία της Α’ θμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία) θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 23 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 24 Ιουνίου, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Λεβαδέων.

Οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Αντίστοιχο κλείσιμο των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αποφασίστηκε και από το δήμαρχο Θηβαίων Γιώργο Αναστασίου. Οι παιδικοί σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης με απόφαση του δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία –Δημοτικά) του Δήμου.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία-νηπιαγωγεία στο Δήμο Ορχομενού με απόφαση της δημάρχου Βούλας Καράλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.