ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάμος: Πλήρωσε 4.000 ευρώ για Ι.Χ. που δεν παρέλαβε ποτέ!

Σάμος: Πλήρωσε 4.000 ευρώ για Ι.Χ. που δεν παρέλαβε ποτέ!

Η αγγελία που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο πριν από τρεις εβδομάδες σχετικά με την πώληση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, είχε φανεί δελεαστική σε έναν κάτοικο της Σάμου ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά αλλεπάλληλες φορές με τον φερόμενο ως πωλητή, ώσπου να συμφωνήσουν στην τιμή.

Όταν πλέον κατέληξαν στο ποσό των 4.000 ευρώ, ο «πωλητής» κατάφερε να πείσει τον επίδοξο αγοραστή να καταθέσει τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε, πράγμα που εκείνος έκανε. Ωστόσο, περίμενε μάταια να του παραδοθεί το επίμαχο όχημα, ενώ και ο συνομιλητής του διέκοψε κάθε επαφή μαζί του.

Το θύμα κατέφυγε στην Ασφάλεια Σάμου που ξεκίνησε αμέσως προανάκριση. Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκε το χρηματικό ποσό, ανήκει σε έναν αλλοδαπό και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.