ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Α.Νικολαΐδης: Στους πλημμυροπαθείς της Κρήτης μέρος των εσόδων από τα μετάλλιά του

Συγκινεί για ακόμη μια φορά η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Α.Νικολαΐδης: Στους πλημμυροπαθείς της Κρήτης μέρος των εσόδων από τα μετάλλιά του

Την απόφαση να δωρίσει μέρος των εσόδων από την πώληση των δύο αργυρών ολυμπιακών μεταλλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στους πλημμυροπαθείς της Κρήτης πήρε η οικογένειά του.

Tελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη -όπως την εξέφρασε ο ίδιος μέσα από το συγκλονιστικό μήνυμά του– ήταν τα δύο αργυρά ολυμπιακά μετάλλια που είχε κερδίσει στους Ολυμπιακούς αγώνες να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια του σπουδαίου Ολυμπιονίκη, αποφάσισε ένα σημαντικό μέρος από τα έσοδα να δοθεί στη στήριξη των πληγέντων από τη κακοκαιρία της Κρήτης που έχει προκαλέσει σοβαρές καταστροφές και έχει στοιχίσει τη ζωή σε δυο ανθρώπους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.