ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας για τις 10 Μαΐου

Καλεί τα μέλη της να δώσουν δυναμικό «παρών» στις 9:30 π.μ.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας για τις 10 Μαΐου

Η ΑΔΕΔΥ, ανακοίνωσε πώς προχωρά την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαΐου σε τρίωρη στάση εργασίας, καλώντας τα μέλη της να δώσουν δυναμικό «παρών» στις 9:30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Την κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00, ημέρα που εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) κατά του νόμου Χατζηδάκη (Ν. 4808/2021), αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, στη συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου 2022», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τις ομοσπονδίες-μέλη της και τους εργαζόμενους του Λεκανοπεδίου να δώσουν δυναμικό «παρών» στις 9:30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που θα γίνει μαζί με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.