ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδερφός Οδυσσέα Σταμούλη: «Δεν μπορεί να είναι καλά – Υπεραγαπούσε το παιδί του»

«Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα»

Αδερφός Οδυσσέα Σταμούλη: «Δεν μπορεί να είναι καλά – Υπεραγαπούσε το παιδί του»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης, αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη που πριν από δύο μήνες έχασε τον 11χρονο γιο του όταν μπλέχτηκε σε μια σημαδούρα στους Φούρνους Ικαρίας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ηθοποιός «δεν μπορεί να είναι καλά, υπεραγαπούσε το παιδί του».

«Κανείς δεν ξέρει πώς το παιδί μπλέχτηκε στη σημαδούρα. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε πολύ και ειδικά στη θάλασσα. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μία σημαδούρα» δήλωσε.

«Ως πού έφτασε αυτό, δεν ξέρουμε… Ήταν σχεδόν 15 μέτρα μακριά η σημαδούρα. Δεν έχω ιδέα αν η σημαδούρα ήταν του Λιμενικού, αν την έβαλε ο Δήμος. Δεν ξέρω» συνέχισε.

«Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιοσδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά ο Οδυσσέας Σταμούλης, το καταλαβαίνετε. Είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που είμαι αδελφός και θείος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δε μπορεί να ξεχαστεί. Έχει αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά, είναι δύσκολα» είπε τέλος, ο Ισίδωρος Σταμούλης στο Πρωινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.