ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας επιτίθεται σε ανήλικες μέσα σε ασανσέρ – Θύματα μία 13χρονη και μία 14χρονη

Με χρήση σωματικής βίας τις «στρίμωξε» στο ασανσέρ και τις θώπευσε στο στήθος

Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας επιτίθεται σε ανήλικες μέσα σε ασανσέρ – Θύματα μία 13χρονη και μία 14χρονη

Μία νέα σοβαρή υπόθεση που αφορά σε έναν άγνωστο ο οποίος προσεγγίζει και επιτίθεται σε ανήλικες κοπέλες στον Άγιο Παντελεήμονα ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.  Σύμφωνα με πληροφορίες η 13χρονη  κατήγγειλε τον δράστη στο Τ. Α. Αγίου Παντελεήμονα την περασμένη Δευτέρα (22/1) παρουσία του πατέρα της.

Η κοπέλα ανέφερε ότι το μεσημέρι εκείνης της ημέρας και ενώ εισερχόταν στο σπίτι της, ένας άγνωστος την ακινητοποίησε και σχηματίζοντας με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας την ανάγκασε να παραμείνει εντός του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτή ήταν η πρώτη επίθεση.

Δεύτερη καταγγελία

Δύο ημέρες μετά την καταγγελία της 13χρονης και συγκεκριμένα την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, μετέβη στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα μία ακόμη ανήλικη κοπέλα, 14 ετών, η οποία παρουσία της μητέρας της δήλωσε ότι, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, επιστρέφοντας στο σπίτι της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και είδε έναν άνδρα να μπαίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν, μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς το σπίτι της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για τον ίδιο δράστη με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του να βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.