ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγρότες: «Φτάνουν τα λόγια πρέπει να περάσουμε σε έργα – Η Θεσσαλία να αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη» (φώτο)

Δεν αντιμετωπίζουν την 114η επέτειο από την εξέγερση στο Κιλελέρ ως μία απλή εκδήλωση, αλλά ως ένα δυναμικό συλλαλητήριο

Αγρότες: «Φτάνουν τα λόγια πρέπει να περάσουμε σε έργα – Η Θεσσαλία να αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη» (φώτο)

Οι αγρότες της Θεσσαλίας, έστειλαν σήμερα από το Κιλελέρ και το Μνημείο του Αγρότη, το πρώτο μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα τους υποδεχθεί στις 12:30 το πρωί της Δευτέρας (11/3) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι αγρότες, όπως λένε, δεν αντιμετωπίζουν την 114η επέτειο από την εξέγερση στο Κιλελέρ ως μία απλή εκδήλωση προς τους πεσόντες, αλλά ως ένα δυναμικό συλλαλητήριο και συνέχιση του αγώνα τους μέχρι να υλοποιηθούν τα αιτήματα επιβίωσης που έχουν θέσει προς την κυβέρνηση.

«Για εμάς το Κιλελέρ δεν είναι μία επετειακή εκδήλωση, αλλά είναι ο καθημερινός μας αγώνας για να παράγουμε, για να έχουμε ένα εισόδημα και για να μπορούμε να μείνουμε στα χωριά μας. Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις, αύριο είναι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό, περιμένουμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ενωτικής ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας.

«Φτάνουν τα λόγια, πρέπει να περάσουμε σε έργα, η Θεσσαλία πρέπει να αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη», τονίζει από την πλευρά του ο υπεύθυνος τύπου της επιτροπής των μπλόκων Σωκράτης Αλειφτήρας.

«Σήμερα τιμούμε τους αγώνες με αγώνες. Τα προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί μας φέρνουν σήμερα εδώ. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο του αγώνα», επισημαίνει ο πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Γιάννης Κουκούτσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.