ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγρότες με τρακτέρ κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο που θα μείνει ο Λ.Αυγενάκης στην Αλεξανδρούπολη

Ο υπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων, ελαιοπαραγωγών και αγροτών

Αγρότες με τρακτέρ κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο που θα μείνει ο Λ.Αυγενάκης στην Αλεξανδρούπολη

Αγρότες από τον νότιο Έβρο κατευθύνθηκαν με τα τρακτέρ τους προς το ξενοδοχείο, στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα προσέλθει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης για να μιλήσει με παραγωγούς της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, ο Λ.Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Κελέτση, θα συναντηθεί με εκπροσώπους κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων, ελαιοπαραγωγών και αγροτών.

Ωστόσο, αγρότες από την ευρύτερη περιοχή επιστράτευσαν τα τρακτέρ τους με στόχο, όπως λένε, να «περικυκλώσουν» το ξενοδοχείο όπου θα βρεθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης και να κάψουν κατεστραμμένες ζωοτροφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστηρίζουν, επίσης, ότι προτεραιότητά τους είναι να ακουστούν οι πυρόπληκτοι αγρότες κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι, με την πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα με τα αγροτικά μηχανήματα να είναι πάντοτε στο τραπέζι, ιδίως εάν μετά την επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, την Τρίτη, αποδειχθεί άκαρπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.