ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αίγινα: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο νησί – Το νερό είναι ξανά πόσιμο

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

Αίγινα: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο νησί – Το νερό είναι ξανά πόσιμο

Όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, η Αίγινα έχει και πάλι πόσιμο νερό.

«Σήμερα, το νερό ξανατρέχει στα σπίτια των κατοίκων της Αίγινας, με ασφάλεια» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως πιστοποίησαν οι σχετικοί έλεγχοι που έγιναν από τον Δήμο, μετά την ολοκλήρωση της επίπονης διαδικασίας για την προσωρινή επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης ο οποίος

«Υποχρέωσή μας κανείς να μη μένει μόνος. Καμία περιοχή της Αττικής δε θα μείνει χωρίς τη δική μας μέριμνα. Όποιος και εάν είναι απέναντί μας», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει ότι «μετά τις έρευνες και την κοινοποίηση του πορίσματος, θέτουμε την κατασκευάστρια εταιρεία προ των ευθυνών της, καθώς η εισαγγελική έρευνα κάνει λόγο για αστοχία υλικού στη συγκόλληση».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

«Στις 2 Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι της Αίγινας έμειναν για ακόμη μια φορά χωρίς νερό. Έγιναν πάλι αποδέκτες των απαράδεκτων συνεπειών της ζημιάς στον υποθαλάσσιο αγωγό που τροφοδοτεί το νησί με νερό, γεγονός ανεπίτρεπτο.

Άμεσα κινητοποιηθήκαμε και καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πειραιά, κατά παντός υπευθύνου.

Λίγες μέρες μετά, στέλνουμε 12 τόνους εμφιαλωμένο νερό. Ακολουθεί δεύτερη αποστολή με 8 τόνους εμφιαλωμένο νερό, συνολικά ως #Περιφέρεια_Αττικής στείλαμε 20 τόνους πόσιμου νερού.
Με ταχύτητα και με αλληλεγγύη στην πράξη, όχι μόνο στα λόγια.

Μετά τις έρευνες και την κοινοποίηση του πορίσματος, θέτουμε την κατασκευάστρια εταιρεία προ των ευθυνών της, καθώς η εισαγγελική έρευνα κάνει λόγο για αστοχία υλικού στη συγκόλληση.
Η σχετική επιστολή κοινοποιείται και στην Εισαγγελία, όπου ζητάμε τον ορισμό ειδικού ανεξάρτητου πραγματογνώμονα για να επιβλέπει όλη τη διαδικασία αποκατάστασης, το οποίο γίνεται αποδεκτό.

Σήμερα, το νερό ξανατρέχει στα σπίτια των κατοίκων της Αίγινας, με ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανείς δεν πρόκειται να μείνει μόνος. Καμία περιοχή της Αττικής δεν θα μείνει χωρίς τη δική μας μέριμνα. Όποιος και εάν είναι απέναντί μας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.