ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αιτωλοακαρνανανία: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου μετά από πτώση στη θάλασσα

Όχημα κατά τη διάρκεια της νύχτας εκτράπηκε της πορείας του και «βούτηξε» στη θάλασσα

Αιτωλοακαρνανανία: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου μετά από πτώση στη θάλασσα

Tραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στο δρόμο Μύτικας – Πάλαιρος.

Όπως αναφέρει το veloutsanews, όχημα κατά τη διάρκεια της νύχτας εκτράπηκε της πορείας του και «βούτηξε» στη θάλασσα στο ύψος της Καμπλάφκας με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ψαράδες από το Αγρίνιο ήταν αυτοί που εντόπισαν περί τις 04:30 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο στο νερό, σε βάθος έξι μέτρων με κλειστές τις πόρτες του.

Ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Λευκάδας το οποίο έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος με σκάφος.

Περί τις 7:00 το πρωί ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του άνδρα, ακολουθήσε μεταφορά στο Νοσοκομείο Λευκάδας όπου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενεργείται η προβλεπόμενη έρευνα για την υπόθεση και θα παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή. Το τραγικό συμβάν προκάλεσε μεγάλη θλίψη και πένθος στην περιοχή από χωριό της οποίας καταγόταν ο άτυχος άνδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.