Άκης Τσελέντης: Του επιβλήθηκε αποκλεισμός από το Facebook γιατί είπε «φονιά» τον Πακιστανό δολοφόνο της 17χρονης Ελληνίδας!

Τι έγραψε στο διαδίκτυο

Άκης Τσελέντης: Του επιβλήθηκε αποκλεισμός από το Facebook γιατί είπε «φονιά» τον Πακιστανό δολοφόνο της 17χρονης Ελληνίδας!

Κάποιοι δεν θέλουν να ακούγεται η λέξη «Πακιστανός» δίπλα στην άγρια δολοφονία της άτυχης 17χρονης στο Περιστέρι.  

Ενός Πακιστανού ο οποίος βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, κυκλοφορούσε με δύο ονόματα και τέσσερις ταυτότητες και… 114 ημερομηνίες γέννησης  και αντ΄ αυτού τον άφηναν ελεύθερο, χωρίς να απελαθεί ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε ο καθηγητής:

«Ενημερώνω τους 45,000 φίλους και ακόλουθους μου στο FB άτι επειδή «κατηγόρησα» αυτόν τον Πακιστανό δολοφόνο της άμοιρης 27χρονης μου επεβλήθη αποκλεισμός 35 ημερών! Δυστυχώς καταντήσαμε μειονότητα στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας. Ραντεβού σε 35 μέρες!»

Ο Άκης Τσελέντης είναι Έλληνας διδάκτωρ σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Η καταγωγή του είναι από την περιοχή της Κεφαλονιάς. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλεκτρονική στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Ζυρίχης και Γεωφυσική στο Πανεπιστήμιο Ληντς της Αγγλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει κάνει, επίσης, μεταδιδακτορικές σπουδές στη Σεισμολογία στο Ινστιτούτο Σεισμών του Πανεπιστημίου του Τόκιο. Μετέχει σε διεθνείς επιστημονικές επιτροπές και συλλόγους, ενώ διαχειρίζεται ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα στα οποία έχει υπάρξει επιστημονικός υπεύθυνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.