ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ακόμα δύο θάνατοι λουόμενων σε Αχαΐα και Λάρισα

Μια 75χρονη και ένας 87χρονος

Ακόμα δύο θάνατοι λουόμενων σε Αχαΐα και Λάρισα

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από τη θαλάσσια περιοχή Λακκόπετρα Αχαΐας απογευματινές ώρες της Πέμπτης 13 Ιουλίου.

Η 75χρονη διακομιστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Παράλληλα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς Ν. Λάρισας χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 87χρονος, το απόγευμα της Πέμπτης.

Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες, ενώ στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.