Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος νεαρού ατόμου: 22χρονος πέθανε βγαίνοντας από τη θάλασσα στη Σέριφο 

Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή - Δεν αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος νεαρού ατόμου: 22χρονος πέθανε βγαίνοντας από τη θάλασσα στη Σέριφο 

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος νεαρού ατόμου έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα θανάτων νέων ανθρώπων καθώς ένας 22χρονος φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου από τη Λαμία, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σέριφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος νέος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία. Μόλις βγήκε από τη θάλασσα, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Πιθανολογείται ότι ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο ιστορικό ή να αντιμετώπιζε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν ακόμα ξαφνικό θάνατο μετά από μία περίοδο συνεχών lockdown’s και μαζικών εμβολιασμών με ένα πειραματικό σκεύασμα.

Γιος του γνωστού αρχιτέκτονα μηχανικού Δημήτρη Ζέρβα και της γιατρού Δέσποινας Κουντούρη, ο Θανάσης είχε ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στο ΕΜΠ και επιλέγοντας τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Την είδηση μετέφερε από τον προσωπικό του λογαριασμό και ο γνωστός καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής.

Ειδικότερα σε αυτή αναφέρει:

«Σαν Παιδί μας…

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο για την απώλεια του νεαρού Θανασάκη Ζέρβα, γιου του Δημήτρη και της Δέσποινας.

Είμαστε συγκλονισμένοι.

Καλό σου ταξίδι παιδί μου.

Δεν έχω τη δύναμη να αρθρώσω ούτε τα στοιχειώδη λόγια προς τους γονείς σου.

Ποια παρηγοριά να σας δώσουμε Δέσποινά μου, Δημήτρη μου;

Πόσο μαύρη μπορεί να γίνει η ζωή σε μια στιγμή;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.