ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρομά έδωσε 50.000€ στην πρώην αρραβωνιαστικιά του γιατί «της πήρε την παρθενιά»!

Οι οικογένειες των δύο παιδιών συναντήθηκαν για να λύσουν από κοντά τη διαφορά  

Ρομά έδωσε 50.000€ στην πρώην αρραβωνιαστικιά του γιατί «της πήρε την παρθενιά»!

Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας από τη διάλυση ενός αρραβώνα Ρομά στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας Βόλου, με τη νύφη να παίρνει, μάλιστα, 50.000 ευρώ ως αποζημίωση για την απώλεια της παρθενιά της!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα κορίτσι 14 ετών και ένας 17χρονος αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους.

Οι οικογένειες των δύο παιδιών αποφάσισαν να συναντηθούν, προκειμένου να λύσουν από κοντά τη διαφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, κατέληξαν σε συμφωνία, βάσει της οποίας η οικογένεια του αγοριού θα έπρεπε να καταβάλλει 50.000 ευρώ σε αυτήν του κοριτσιού, ως… αποζημίωση για την απώλεια της παρθενιάς του κοριτσιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.