ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άλκης Καμπανός: Τεράστιο γκράφιτι με το πρόσωπο του στο σημείο της δολοφονίας (φώτο)

Ακριβώς πάνω από τη μορφή του δεσπόζει με μεγάλα γράμματα το όνομά του με άσπρα χρώματα

Άλκης Καμπανός: Τεράστιο γκράφιτι με το πρόσωπο του στο σημείο της δολοφονίας (φώτο)

Συγκίνηση προκαλεί το γκράφιτι με τη μορφή του 19χρονου Άλκη Καμπανού στο σημείο που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν, στη Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Το γκράφιτι δημιουργήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία των φίλων του αδικοχαμένου Άλκη, στο σχολείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή.

Το γκράφιτι είναι έργο των καλλιτεχνών Γιάννη Μπουζούκη και Θανάση Ευαγγελόπουλου και θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στον τοίχο του σχολικού συγκροτήματος, στην πρώην πια οδό Γαζή, νυν Αλκιβιάδη Καμπανού, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα σκαλιά όπου ο Άλκης άφησε την τελευταία του πνοή, φιγουράρει το πρόσωπο του, με το εκφραστικό χαμόγελο και τα μεγάλα αθώα μάτια του. Το πρόσωπο του Αλκιβιάδη είναι στα χρώματα του κίτρινου και του κόκκινου, ενώ δεξιά και αριστερά του έχουν ζωγραφιστεί δύο μεγάλοι πάπυροι. Γκράφιτι Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου Γκράφιτι Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Γκράφιτι Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.