ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμαλιάδα: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας που ζούσε μαζί με την κόρη του στο αυτοκίνητο μετά από έξωση

«Από αυτήν την κατάσταση έφυγε» λέει η κόρη του

Αμαλιάδα: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας που ζούσε μαζί με την κόρη του στο αυτοκίνητο μετά από έξωση

«Έφυγε» χθες από τη ζωή ο ηλικιωμένος από την Αμαλιάδα, που για πολλούς μήνες «ζούσε» με την κόρη του στο αυτοκίνητο, ύστερα από έξωση που τους είχε γίνει.

Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τέτοιες που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή. «Έφυγε πικραμένος και με την αίσθηση της εγκατάλειψης», ανέφερε στην εφημερίδα «Πατρίς» άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας βοηθώντας όπως μπορούσε. «Στενοχωριέμαι γιατί έφυγε έτσι. Από αυτήν την κατάσταση έφυγε», μονολογούσε η κόρη του όταν χθες βράδυ στο νοσοκομείο την ενημέρωσαν για τον θάνατό του.

Ο εκλιπών ζούσε για χρόνια σε ενοικιαζόμενο σπίτι μαζί με την κόρη του, την οποία η ανεργία την ανάγκασε να μην μπορεί να καταβάλλει το ενοίκιο. Η πενιχρή σύνταξη του 93χρονου ήταν το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν. Τα χρήματα δεν έφταναν καν για φάρμακα και διατροφή. Ακολούθησε η έξωση και διαμονή στο αυτοκίνητο.

Ένα παλαιό και μικρό Ι.Χ. έγινε το νέο τους «σπίτι». Το ύστατο «καταφύγιο». Όπως είχε πει πριν λίγους μήνες η κόρη του, την τσάκισε η μακροχρόνια ανεργία και όλα τα άλλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά της.

Ο πατέρας της όμως δεν άντεξε την κακουχία… Ο 93χρονος που είχε υποστεί οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου «έφυγε» από τη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.