Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Αναστάτωση στην Kάρπαθο: 36χρονος πήδηξε στη θάλασσα από πλοίο μόλις έφτασε στο λιμάνι

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση στην Kάρπαθο: 36χρονος πήδηξε στη θάλασσα από πλοίο μόλις έφτασε στο λιμάνι

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, στο λιμάνι Πηγαδιών Καρπάθου, όταν ένας 36χρονος, ο οποίος ήταν επιβάτης του πλοίου «Blue Star Chios», πήδηξε στη θάλασσα κατά τη διαδικασία του κατάπλου.

Πρόκειται για έναν 36χρονο ημεδαπό, ο οποίος έγινε αντιληπτός αμέσως από στελέχη της Λιμενικής Αρχής και μέλη του πληρώματος του πλοίου. Η κινητοποίηση υπήρξε άμεση και, με τη χρήση σωσιβίων, ο επιβάτης ανασύρθηκε σώος από τη θάλασσα.

Ο 36χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού για προληπτικές εξετάσεις, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος. Το Λιμεναρχείο Καρπάθου έχει αναλάβει τη διενέργεια προανάκρισης για να διακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.