ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναχωρούν οι Κρητικοί αγρότες για να παραστούν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (φωτο)

Οι αγρότες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο.

Αναχωρούν οι Κρητικοί αγρότες για να παραστούν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (φωτο)

Αναχωρούν και από την Κρήτη οι αγρότες προκειμένου να παραστούν αύριο, Τρίτη (20/2), στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Όπως σημειώνει το cretalive, οι αγρότες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο.

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε από τους Αγροτικούς Συλλόγους Αστερουσίων και Ηρακλείου και από την Επιτροπή Αγώνα Τυμπακίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών της κινητοποίησης από τα Χανιά και το Ηράκλειο θα παραστούν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο περίπου 200 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισαν στο Cretalive εκπρόσωποι των αγροτών τα βασικά αιτήματα του κλάδου δεν ικανοποιούνται και για τον λόγο αυτό σε συνεννόηση με τους συναδέλφους τους από τις άλλες περιοχές της χώρας συντονίζονται για τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις τις οποίες δηλώνουν έτοιμοι να κλιμακώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.