ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανοιχτό και σε πλήρη λειτουργία από αύριο το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου

Η τελευταία χιονόπτωση συγκέντρωσε πολύ χιόνι σε όλες τις πίστες

Ανοιχτό και σε πλήρη λειτουργία από αύριο το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου

Ανοιχτό και επισκέψιμο για τους λάτρεις του χιονιού και του σκι από αύριο το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου στις Αγριόλευκες μετά και την τελευταία χιονόπτωση που συγκέντρωσε πολύ χιόνι σε όλες τις πίστες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Κενταύρων Όρος» που διαχειρίζεται το χιονοδρομικό κέντρο «ανοίγουμε από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική ποσοτικά και ποιοτικά κατάσταση του χιονιού, η λειτουργία των εγκαταστάσεων, που είναι πιστοποιημένα ασφαλής και με τη παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου και του αναγκαίου προσωπικού, διασφαλίζουν άριστες συνθήκες χιονοδρομίας και αναψυχής για τους επισκέπτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δρόμοι που οδηγούν προς το Χιονοδρομικό Κέντρο, όπως και τα τρία πάρκινγκ, είναι ανοιχτοί και καθαροί από χιόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.