Απάνθρωπο: ΑΜΕΑ έπεσε από το αμαξίδιο και του φώναξαν «τελείωνε μ@λ@κ@»

Απίστευτη καταγγελία για το περιστατικό στον νομό Χανίων

Απάνθρωπο: ΑΜΕΑ έπεσε από το αμαξίδιο και του φώναξαν «τελείωνε μ@λ@κ@»

Άλλη μία καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν ένας νεαρός ΑΜΕΑ καθώς κινούνταν με ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, έπεσε στον δρόμο. 

Το περιστατικό καταγράφηκε από το «ΧΑΝΙΑ – Παράπονα- Καταγγελίες», σε έναν από τους δρόμους των Χανίων και προκάλεσε την οργή των κατοίκων.

Όπως αναφέρεται, το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα, όταν ένας νεαρός ΑΜΕΑ που κινούνταν με ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο, έπεσε στον δρόμο.

Αμέσως, περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Την ώρα όμως που γινόταν η προσπάθεια να ανεβάσουν ξανά τον νεαρό στο αμαξίδιο, ένας οδηγός, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού έσπευσε να αποδείξει ότι δεν έχει ίχνος ανθρωπιάς πάνω του. «Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@», ακούστηκε να φωνάζει σύμφωνα με την καταγγελία και πραγματικά τα λόγια είναι περιττά για να σχολιάσει κανείς τι στο καλό συμβαίνει στο κεφάλι αυτού του ατόμου που θέλει να αποκαλείται «άνθρωπος».

Η ανάρτηση για το περιστατικό:

«Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλεπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο… Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο!Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@ 😡😡😡»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.